Taxi Meerssen

Veilig, vertrouwd en vriendelijk vervoer vanaf Meerssen.

Een veilige en zeer aangename rit, zodat u op tijd op uw bestemming aankomt. Dat is waar taxi Meerssen voor staat. Samen zorgen wij ervoor dat iedere rit een aangename ervaring is, zowel voor u als de chauffeur. De vriendelijkheid en servicegerichtheid van de chauffeur zal een van de eerste dingen zijn die u opvalt wanneer u in een van onze taxi’s stapt. U zult begroet worden met een glimlach om u vervolgens veilig naar uw bestemming te brengen. Door de jarenlange ervaring weten de chauffeurs hoe ze uw rit zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Vindt u het leuk om een praatje te maken? Dan knoopt de chauffeur graag een gesprek met u aan. Bent u niet zo van de praatjes en wilt u liever een stille taxirit? Ook dat is bij taxi Meerssen geen enkel probleem. Wij passen ons aan uw wensen aan en gaan altijd professioneel met u om.

Taxi Meerssen

Meest betrouwbare taxicentrale van Meerssen

Onze chauffeurs zijn echte professionals op het gebied van autorijden, veiligheid en kennis van de omgeving Meerssen. Ze weten natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op een bestemming aan te komen. Bij taxi Meerssen zorgen wij ervoor dat we tijdig op de afgesproken locatie staan om u op te halen. U heeft zich alleen bezig te houden met uw activiteiten op uw bestemming, wij doen de rest. Doordat de chauffeurs jarenlange ervaring hebben, zijn zij op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen in de stad. Dit zorgt ervoor dat de ze goed in kunnen schatten hoe laat u moet vertrekken, welke route het snelste is en waar u afgezet moet worden. De chauffeur is altijd zeer flexibel betreft tijden en locaties. Er wordt altijd naar de best mogelijke route gezocht.

Reserveer makkelijk uw taxi

Om een taxi in Meerssen te reserveren kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Het is mogelijk een reservering te plannen, maar u bent ook welkom als u terplekke een taxi nodig heeft. Bij het maken van de reservering worden alles met u besproken. Er wordt gewerkt met een standaard tarief, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Om misverstanden te voorkomen werken wij met een aantal standaard vragen zoals de tijd, het aantal personen, de ophaallocatie en uiteraard ook de bestemming. Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk, door alles van te voren goed door te spreken voorkomen wij voor beide partijen onaangename verrasasingen. Echter, de chauffeur probeert zo flexibel mogelijk te zijn wanneer het gaat om eventuele vertraging. Taxi Meerssen is ook actief in de omgeving Valkenburg en Bunde.

Een zeer comfortabele rit

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over onze taxiservice bieden wij u een zeer comfortabele rit aan. Deze comfort komt voort uit de aangename stoelen en ruimte die al onze taxi’s bieden. Daarnaast worden de taxi’s goed schoongemaakt en wordt er tussen de ritten door ook snel gecontroleerd op eventueel afval. Uiteindelijk zorgen we er natuurlijk samen voor dat de rit zo comfortabel mogelijk is voor beide partijen. De chauffeurs hebben goede mensenkennis en kunnen hierdoor goed inschatten of u een gesprek of stilte wenst. De chauffeurs spreken zowel Nederlands als Engels zodat het altijd mogelijk is een gesprek aan te knopen. Natuurlijk staat ook veiligheid bij ons hoog in het vaandel. De chauffeurs kunnen goed inspelen op verkeerssituaties en vinden veiligheid erg belangrijk. Doordat de chauffeur op tijd bij u aan komt, is er voldoende tijd om de rit veilig te volbrengen. De taxirit is hierdoor niet alleen voor u, maar ook voor andere weggebruikers zeer veilig.

Neem contact op

    Taxi Meerssen