Taxi Valkenburg

Veilig, vertrouwd en vriendelijk vervoer vanaf Valkenburg.
Taxi Valkenburg

Een taxi is er bij taxi Valkenburg niet alleen om u naar de juiste bestemming te brengen, taxi Valkenburg wilt u een zo aangenaam mogelijke ervaring bezorgen. Het tevreden maken, en houden, van onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Klanttevredenheid staat ook bij onze chauffeurs zeer hoog op de lijst. Door hun professionaliteit en flexibiliteit staan wij binnen de regio Valkenburg bekend om de beste service, veilige ritten en snelle ophaaltijd. De chauffeurs zijn zeer vriendelijk en sociaal, maar kunnen zich goed aanpassen aan uw wensen. Zij weten namelijk als geen ander dat een praatje niet altijd even welkom is na een lange dag werken. Echter, veiligheid staat altijd bovenaan en is de nummer één prioriteit van al onze medewerkers.

Professionele chauffeurs

Onze chauffeurs zijn echte professionals op het gebied van taxi rijden. Ze voldoen aan alle eisen die wij stellen om een chauffeur van ons te worden. Deze eisen bestaan uit veiligheid, vriendelijkheid, kennis van de omgeving en inschattingsvermogen. Hierdoor kunnen wij uw veiligheid en tevredenheid waarborgen. Doordat de chauffeurs bekend zijn in de omgeving kunt u ook terecht voor de leukste uitstapjes. Valkenburg heeft veel leuke plekjes te bieden en onze chauffeurs helpen u graag om deze te bezoeken. Daarnaast zijn plekken in de omgeving Bunde en Meerssen goed te bereiken. Ook zult u merken dat onze chauffeurs zeer vriendelijk zijn en een goede eerste indruk achter laten. Die eerste indruk is altijd belangrijk, maar nog een beetje meer als het gaat om zakelijke ritten. Bij taxi Valkenburg begrijpen wij dat het belangrijk is een zakelijke klant tijdig en met een goed humeur op de bestemming te laten aankomen. Ook dat is een van onze vele sterke punten; wij zorgen ten alle tijden voor een hoge klanttevredenheid.

Taxi Valkenburg

Reserveren van een taxi

Wanneer u hebt besloten en taxi te bestellen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. U kunt uiteraard direct worden opgehaald, zodat u niet lang hoeft te wachten. Onze ophaaltijd is namelijk heel snel. Dit komt doordat onze chauffeurs zeer flexibel zijn. Mocht u een afspraak hebben en al van te voren een taxi willen reserveren, dan bent u ook meer dan welkom bij taxi Valkenburg. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat geen van beide partijen voor verrassingen komen te staan. Het tarief, aantal van het gezelschap en de afstand worden van te voren besproken. Een voordeel aan het reserveren is dat u altijd gegarandeerd bent van een taxi. Vooral op drukkere dagen kan dit zeer goed van pas komen. Echter, hebben wij genoeg flexibele chauffeurs in dienst, die u ook zonder reservering zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.

Veilig naar uw bestemming

Bij taxi Valkenburg wordt u altijd veilig naar uw bestemming gebracht. Al onze chauffeurs hebben goed inzicht in het verkeer en weten zich goed aan te passen in verschillende situaties. Ze zijn bekend met de omgeving en weten eventuele gevaarlijke of drukke plekken te vermijden. Doordat we ervoor zorgen dat de chauffeur u op tijd ophaalt kan hij rustig rijden. Dit zorgt ervoor dat de rit voor zowel u als andere verkeersdeelnemers zo veilige mogelijk verloopt. Buiten veiligheid willen we er ook voor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk in onze taxi’s zit. De taxi’s beschikken over zeer comfortabele stoelen met voldoende ruimte. Ook wordt de auto regelmatig schoongemaakt en wordt er gelet op afval van eventueel voorgaande klanten. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Taxi Valkenburg

Neem contact op